Conference League

Δεσύλλας: «Προβάδισμα για τη Λανς, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ - Μυθικό γκολ ο Ιωαννίδης»

Το σχόλιο του απεσταλμένου του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Διονύση Δεσύλλα, από τη Γαλλία, μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λανς με 2-1.

Ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Λανς, Διονύσης Δεσύλλας, εξήγησε από το «Φελίξ Μπολάρ» τους λόγους, που οδήγησαν το «τριφύλλι» στην ήττα από τη γαλλική ομάδα με σκορ 2-1, έκανε ειδική μνεία στο απίστευτο τέρμα του Φώτη Ιωαννίδη και τόνισε ότι σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο μπορεί να κυνηγήσει την πρόκριση!

«Ένα μυθικό γκολ από τον Φώτη Ιωαννίδη, ένα πραγματικά υπέροχο γκολ, μια προσωπική ενέργεια, κρατάει το ''τριφύλλι'' όρθιο. Τελικό αποτέλεσμα Λανς-Παναθηναϊκός 2-1 και τα πάντα είναι ανοιχτά για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. Πολύ δύσκολα τα πράγματα, η Λανς έχει το προβάδισμα. Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, που πρέπει να είναι κατάμεστο, οι ''πράσινοι'' μπορούν να κάνουν την υπέρβαση, αρκεί να το πιστέψουν», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε ακριβά τα λάθη του στην άμυνα. Δύο λάθη, δύο γκολ. Δύο κατεβασιές, δύο τέρματα για τους Γάλλους. Στην επανάληψη το πάλεψε ο Παναθηναϊκός, βάζει αυτό το πανέμορφο γκολ με τον Ιωαννίδη, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει και άλλες φάσεις, αφού η Λανς κλείστηκε. Είδαμε και τον Πελίστρι, να είναι πάρα πολύ καλός, Με όπλα την τεχνική του κατάρτιση και την ταχύτητα, στο ντεμπούτο του. Σε μια εβδομάδα, σε ένα γεμάτο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός θα παλέψει για την πρόκριση».

Δείτε το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα:

@sporfm946 Το σχόλιο του Διονύση Δεσύλλα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού με σκορ 2-1 από τη Λανς #panathinaikos #pao #conferenceleague ? πρωτότυπος ήχος - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x